Gulve, lofter og akustikregulering​

Når gulvet skal være af træ, skal du i første omgang gøre dig klart, hvilke former for slitage gulvet vil blive udsat for.

Trægulve er nemlig ikke bare trægulve. Trægulve er en verden af forskellige muligheder. Både når det gælder stil, udtryk og slidstyrke. Vi hjælper kunder med deres trægulve på hele Fyn og har bla kunder fra både Bellinge, Odense, Tommerup og Vissenbjerg.

Bedste materialer

Hårdt træ er det mest slidstærke, mørkt træ tilfører hjemmet tyngde, mens sorter som birk og bøg giver lys og lethed.

Kontakt Tømrerfirmaet Sørensen og Mertz ApS for at høre mere om de mange muligheder – og benyt dig af vores mangeårige erfaring, når gulvet skal skiftes, slibes eller repareres.​​

​Hvad er dårlig akustik?

Akustikregulering hjælper til bedre indeklima og kan fjerne støjproblemer og generende rumklang. De perforerede gipsplader kan monteres som en fuldt integreret del af loftkonstruktionen eller bygges udenpå et eksisterende loft eller væg.


I private hjem er det mere reglen end undtagelsen, at der i et køkken-alrum og stue er højt til loftet. Dette giver lys og luft – komfort for øje og sjæl. Jo højere man har til loftet, jo længere er lyden om at dø ud i rummet. Gulvklinker, trægulve, vinduespartier og vægge af mursten eller gasbeton er alle hårde overflader, som lader lyden i rummet leve i lang tid.

​Hvad betyder dårlig akustik?

​Akustik handler om, hvor lang tid lyden er om at tabe sin energi.

Dårlig akustik betyder:

  • Det er anstrengende at føre en samtale.
  • Børns leg føles som larm.
  • Lydanlæg virker ikke optimalt pga. stor rumklang.

Løsningen er at tilføre rummet lydabsorberende materialer som fx perforerede gipsplader. Disse kan integreres i væg og loft.

Hvor mange plader skal der anvendes?

Der findes ingen lovmæssig krav eller formelle anbefalinger, når det gælder akustik i private boliger. For at opnå bedst mulig dæmpning af rumklangen, anbefaler vi at hele loftfladen beklædes med perforerede gipsplader.

Er der tale om meget høje rum (højere end bred) bør der desuden være akustikregulering på væggene.​

Brug for et tilbud?

​Vi gør det med fokus på det gode håndværk og den rette pris, så vi i sidste ende altid står tilbage med tilfredse kunder.

Ønskes der gulvvarme, kan dette også udføres som spånplader med spor til varmeslanger og derefter det færdige trægulv ovenpå. De fleste gulve tåler denne opbygning såsom pergo, laminat, vinyl og massivtræ.

Tidligere projekter inden for gulve og lofter

Gulve og lofter

Se hvad vi tidligere har udført af gulve og lofter af forskellige stilarter.

Odense C

Ved vandet

Næsby

Odense stadion

Brylle

Tommerup

Tommerup

Dalum

Strid

Odense C

Nyborg

Odense C

Højby

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen her på siden og du vil blive kontaktet hurtigst muligt, hvor vi vil tage en snak om det forestående projekt, og komme med et prisoverslag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

morten nielsen anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

En meget flot og veludført carport. Helt igennem en positiv oplevelse. Vores forventninger blev indfriet. Casper og Søren kan klart anbefales.

lisbeth tage anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

Tømrerfirmaet Sørensen og Mertz har lavet vores nye tag, og resultatet er virkelig flot ! - kvalitetshåndværk når det er bedst.

anders skjoldemose anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

Vil til en hver tid anbefale Tømrerfirmaet Sørensen & Mertz. Vi har netop gennemgået en større renovering af vores hus i Dalum og vi er yderst tilfredse med resultatet.

jakob dreier jakobsen anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

Top kompetent tømrere, som overholder aftaler om tid og pris. Jeg anbefaler ubetinget Casper & Søren til alle der måtte have tømreropgaver de ønsker udført til perfektion, til aftalt tid & pris.

susanne nilsson anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

De kom som aftalt og gik heldigvis ikke på kompromis eller fandt lette løsninger. Har derfor også fået et perfekt resultat, der er INTET at klage over.

jens skov anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

Har fået skiftet vindskede på mit tag og er yderst tilfreds. Ringer når det næste projekt byder sig. Og kun de varmeste anbefalinger her fra.

dan møller anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

Casper og Søren var blandt de absolut dygtigste folk jeg havde i min stab i tiden ved Thode / Raunstrup. Jeg er sikker på at folk der bestiller deres ydelser bliver godt tilfredse da de har en stor faglig stolhed.

Gulve, lofter og akustikregulering på Fyn

Vi sponsorerer

Medlem af Byg Garanti

Vi er medlem af brancheorganisationen Byg Garanti. Dette er din garanti for professionelt udført arbejde.

Tømrer med over 25 års erfaring

Vi er et sammentømret team der sammen løser tømreropgaver med vores gode kompetencer. 

Tømrerarbejde i hele Danmark

Tømrerfirmaet Sørensen & Mertz ApS udfører opgaver for både private & erhverv i Bellinge, Odense, Tommerup & Vissenbjerg.

Tømrerfirmaet Sørensen og Mertz ApS har i over 25 år hjulpet private og erhvervspersoner på hele Fyn med alle former for tømreropgaver, store som små. Arbejdet udføres altid i høj kvalitet og til en fair og fordelagtig pris.

Kontaktoplysninger

Tømrerfirmaet Sørensen og Mertz ApS

Mågevej 4, 5690 Tommerup

Klik her for rutevejledning

Telefon, Casper: 30 33 36 08

Telefon, Søren: 29 82 51 56