​Få mere lys og plads med en tagrenovering

Pas godt på dit tag til en god pris

Ved Tømrerfirmaet Sørensen og Mertz ApS har vi stor erfaring med tagarbejde på samtlige typer af huse. Lige fra udvidelse af dit indvendige beboelsesareal, ved inddragelse af din tagetage, til udendørs luksus i højden ved opbygning af din drømme-tagterrasse. 

Det hele udføres under Byg Garanti og til vores billige priser. Vi har lavet nyt tag og tagrenovering på både store og små projekter for kunder i Bellinge, Odense, Tommerup, Vissenbjerg og på resten af Fyn.

Nyt tag eller tagrenovering?

Ønsker du mere plads? Har du overvejet at inddrage din tagetage i udvidelsen af din bolig?

Er du i tvivl om, hvordan du skal renovere og vedligeholde dit tag?

Vi kan hjælpe! Hvis dit tag trænger til en kærlig hånd eller en fuld tagrenovering, så kommer vi gerne ud og giver dig en vurdering af situationen. Her kan vi fortælle, om det er nok med en tagreparation, eller om der skal et nyt tag til. Ønsker du renovering af tag, så kan vi i samme omgang lave dit loft til beboelse, tilføje en terrasse eller altan, samt isætte flere vinduer, så der kommer ekstra lys ind i din bolig.

Vi tilbyder, udover det håndværksmæssige, yderligere at rådgive omkring, hvilke muligheder der findes, for at jeres hjem ikke mister charmen eller det gennemførte stilistiske præg. Vi hjælper også med montering af vinduer, renovering af hus og tilbygning til hus.

Lad os give dig et godt tilbud

Vi står klar til at høre fra dig, og vi giver altid gerne en kyndig vejledning og et uforpligtende tilbud på den ønskede opgave med tagrenovering. Fang os på telefon eller e-mail.

Tidligere projekter inden for tagarbejde og tagrenovering

Et lille udsnit af tidligere tagprojekter.

Brylle

Ståltag - Odense C

Tommerup

Decra tag - Brylle

Aarup

Korup

Veflinge

Brylle Fritidscenter

Bellinge

Odense Tennis Club

Skalbjerg

Odense C

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen her på siden og du vil blive kontaktet hurtigst muligt, hvor vi vil tage en snak om det forestående projekt, og komme med et prisoverslag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

morten nielsen anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

En meget flot og veludført carport. Helt igennem en positiv oplevelse. Vores forventninger blev indfriet. Casper og Søren kan klart anbefales.

lisbeth tage anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

Tømrerfirmaet Sørensen og Mertz har lavet vores nye tag, og resultatet er virkelig flot ! - kvalitetshåndværk når det er bedst.

anders skjoldemose anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

Vil til en hver tid anbefale Tømrerfirmaet Sørensen & Mertz. Vi har netop gennemgået en større renovering af vores hus i Dalum og vi er yderst tilfredse med resultatet.

jakob dreier jakobsen anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

Top kompetent tømrere, som overholder aftaler om tid og pris. Jeg anbefaler ubetinget Casper & Søren til alle der måtte have tømreropgaver de ønsker udført til perfektion, til aftalt tid & pris.

susanne nilsson anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

De kom som aftalt og gik heldigvis ikke på kompromis eller fandt lette løsninger. Har derfor også fået et perfekt resultat, der er INTET at klage over.

jens skov anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

Har fået skiftet vindskede på mit tag og er yderst tilfreds. Ringer når det næste projekt byder sig. Og kun de varmeste anbefalinger her fra.

dan møller anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

Casper og Søren var blandt de absolut dygtigste folk jeg havde i min stab i tiden ved Thode / Raunstrup. Jeg er sikker på at folk der bestiller deres ydelser bliver godt tilfredse da de har en stor faglig stolhed.

Vi sponsorerer

Medlem af Byg Garanti

Vi er medlem af brancheorganisationen Byg Garanti. Dette er din garanti for professionelt udført arbejde.

Tømrer med over 25 års erfaring

Vi er et sammentømret team der sammen løser tømreropgaver med vores gode kompetencer. 

Tømrerarbejde i hele Danmark

Tømrerfirmaet Sørensen & Mertz ApS udfører opgaver for både private & erhverv i Bellinge, Odense, Tommerup & Vissenbjerg.

Tømrerfirmaet Sørensen og Mertz ApS har i over 25 år hjulpet private og erhvervspersoner på hele Fyn med alle former for tømreropgaver, store som små. Arbejdet udføres altid i høj kvalitet og til en fair og fordelagtig pris.

Kontaktoplysninger

Tømrerfirmaet Sørensen og Mertz ApS

Mågevej 4, 5690 Tommerup

Klik her for rutevejledning

Telefon, Casper: 30 33 36 08

Telefon, Søren: 29 82 51 56