Lad os stå for renovering af hus

Trænger huset til en kærlig hånd eller ti?

Her ved Tømrerfirmaet Sørensen og Mertz ApS er vi eksperter i renovering af hus. Vi kan både udføre mindre husrenovering og totalrenovering af dit hus.

Har du konkrete ønsker eller tanker om renovering, så står vi klar med kyndig vejledning. Vi tager altid udgangspunkt i kundens ønsker og god dialog gennem hele processen, og vi arbejder for både private og erhvervskunder i Bellinge, Odense, Tommerup og Vissenbjerg.

Professionel renovering af hus efter dine ønsker

Er din facade slidt, er træet falmet i din vinduesramme eller på din terrasse, eller ønsker du en opfriskning af dine lofter eller vægge? Vi har ekspertisen på baggrund af mange års erfaring med renovering af hus og ombygning.

Vi kan renovere og udskifte alt fra vinduer til gulve og tag i forbindelse med renovering af hus. 

Du får professionel vejledning hele vejen igennem, men det er også vigtigt for os, at det er dine ønsker, som vi fører ud i livet.​

​​

Få et uforpligtende tilbud

Ring eller skriv til os for at høre mere om vores priser. Når vi ved mere om dit projekt, så kan vi også give dig et tilbud med en mere præcis pris på vores arbejde.

Vi ved gennem mange år i branchen, hvor vigtig god dialog er for at nå i mål med et godt projekt og glade kunder. Derfor  siger vi altid, hellere spørg engang for meget end for lidt - og så ovenikøbet til en billig pris. Ring eller skriv til os allerede i dag.

Totalrenovering

Tidligere projekter inden for renovering

Et lille udpluk af vores nybyg, tilbyg og renoveringsopgaver.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen her på siden og du vil blive kontaktet hurtigst muligt, hvor vi vil tage en snak om det forestående projekt, og komme med et prisoverslag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

morten nielsen anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

En meget flot og veludført carport. Helt igennem en positiv oplevelse. Vores forventninger blev indfriet. Casper og Søren kan klart anbefales.

lisbeth tage anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

Tømrerfirmaet Sørensen og Mertz har lavet vores nye tag, og resultatet er virkelig flot ! - kvalitetshåndværk når det er bedst.

anders skjoldemose anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

Vil til en hver tid anbefale Tømrerfirmaet Sørensen & Mertz. Vi har netop gennemgået en større renovering af vores hus i Dalum og vi er yderst tilfredse med resultatet.

jakob dreier jakobsen anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

Top kompetent tømrere, som overholder aftaler om tid og pris. Jeg anbefaler ubetinget Casper & Søren til alle der måtte have tømreropgaver de ønsker udført til perfektion, til aftalt tid & pris.

susanne nilsson anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

De kom som aftalt og gik heldigvis ikke på kompromis eller fandt lette løsninger. Har derfor også fået et perfekt resultat, der er INTET at klage over.

jens skov anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

Har fået skiftet vindskede på mit tag og er yderst tilfreds. Ringer når det næste projekt byder sig. Og kun de varmeste anbefalinger her fra.

dan møller anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

Casper og Søren var blandt de absolut dygtigste folk jeg havde i min stab i tiden ved Thode / Raunstrup. Jeg er sikker på at folk der bestiller deres ydelser bliver godt tilfredse da de har en stor faglig stolhed.

Vi sponsorerer

Medlem af Byg Garanti

Vi er medlem af brancheorganisationen Byg Garanti. Dette er din garanti for professionelt udført arbejde.

Tømrer med over 25 års erfaring

Vi er et sammentømret team der sammen løser tømreropgaver med vores gode kompetencer. 

Tømrerarbejde i hele Danmark

Tømrerfirmaet Sørensen & Mertz ApS udfører opgaver for både private & erhverv i Bellinge, Odense, Tommerup & Vissenbjerg.

Tømrerfirmaet Sørensen og Mertz ApS har i over 25 år hjulpet private og erhvervspersoner på hele Fyn med alle former for tømreropgaver, store som små. Arbejdet udføres altid i høj kvalitet og til en fair og fordelagtig pris.

Kontaktoplysninger

Tømrerfirmaet Sørensen og Mertz ApS

Mågevej 4, 5690 Tommerup

Klik her for rutevejledning

Telefon, Casper: 30 33 36 08

Telefon, Søren: 29 82 51 56