Hold huset tæt med montering af vinduer

Spar på varmeregningen

Er dine døre og vinduer nedslidte, eller trænger de bare til en renovering?

Tømrerfirmaet Sørensen og Mertz ApS på Fyn tilbyder flere løsninger og har lavet både store og små projekter for kunder i Bellinge, Odense, Tommerup, Vissenbjerg og på resten af Fyn.

Ved renovering af hus kan vi blandt andet udskifte termoruder, glaslister, tætningslister, samt beslag og delvist nedbrudt træ.

Gamle, utætte ruder giver træk, og de giver også en højere varmeregning. Nye vinduer holder varmen inde, og derfor er montering af vinduer en god investering.

Om renovering

​Montering af vinduer og døre for alle

Vi tilbyder også udskiftning af døre, og for både nye døre og vinduer gælder det, at vi gerne udfører arbejdet for både private og erhverv.

Ved udskiftning af vinduer og døre kan vi tilbyde levering og udskiftning med færdige elementer fra Danmarks førende fabrikanter.

Udskiftning af indvendige døre er også populært, da det hurtigt kan give et nyt udtryk i hjemmet. Er der tale om glasdøre, så kan det tilføje rigtig meget lys i mørke rum.

Har du en bygning, som ikke har vinduer i standard størrelser, så laver vores tømrer også montering af vinduer efter mål. Derudover hjælper vi også med tilbygning til hus og tagrenovering

Gode priser og vejledning

Vi står klar til at høre fra jer og giver altid gerne en kyndig vejledning og et uforpligtende tilbud.​ Her kan du få et overslag eller en samlet pris, inden du booker os til montering af vinduer.

Tidligere projekter inden for døre og vinduer

Et lille udsnit af tidligere vinduesudskiftnings opgaver, bl.a. af mærker Rationel, KPK, og Velfac.

Frøbjerg

Odense S

Odense C

Sommerhus - Hasmark

​Strid

Tommerup

Højby

Tommerup

Odense C

Sanderum

Odense Zoo

Ristinge

Skibhusvej

Blandet

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen her på siden og du vil blive kontaktet hurtigst muligt, hvor vi vil tage en snak om det forestående projekt, og komme med et prisoverslag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

morten nielsen anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

En meget flot og veludført carport. Helt igennem en positiv oplevelse. Vores forventninger blev indfriet. Casper og Søren kan klart anbefales.

lisbeth tage anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

Tømrerfirmaet Sørensen og Mertz har lavet vores nye tag, og resultatet er virkelig flot ! - kvalitetshåndværk når det er bedst.

anders skjoldemose anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

Vil til en hver tid anbefale Tømrerfirmaet Sørensen & Mertz. Vi har netop gennemgået en større renovering af vores hus i Dalum og vi er yderst tilfredse med resultatet.

jakob dreier jakobsen anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

Top kompetent tømrere, som overholder aftaler om tid og pris. Jeg anbefaler ubetinget Casper & Søren til alle der måtte have tømreropgaver de ønsker udført til perfektion, til aftalt tid & pris.

susanne nilsson anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

De kom som aftalt og gik heldigvis ikke på kompromis eller fandt lette løsninger. Har derfor også fået et perfekt resultat, der er INTET at klage over.

jens skov anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

Har fået skiftet vindskede på mit tag og er yderst tilfreds. Ringer når det næste projekt byder sig. Og kun de varmeste anbefalinger her fra.

dan møller anbefaler tømrerfirmaet sørensen og mertz aps

Casper og Søren var blandt de absolut dygtigste folk jeg havde i min stab i tiden ved Thode / Raunstrup. Jeg er sikker på at folk der bestiller deres ydelser bliver godt tilfredse da de har en stor faglig stolhed.

Vi sponsorerer

Medlem af Byg Garanti

Vi er medlem af brancheorganisationen Byg Garanti. Dette er din garanti for professionelt udført arbejde.

Tømrer med over 25 års erfaring

Vi er et sammentømret team der sammen løser tømreropgaver med vores gode kompetencer. 

Tømrerarbejde i hele Danmark

Tømrerfirmaet Sørensen & Mertz ApS udfører opgaver for både private & erhverv i Bellinge, Odense, Tommerup & Vissenbjerg.

Tømrerfirmaet Sørensen og Mertz ApS har i over 25 år hjulpet private og erhvervspersoner på hele Fyn med alle former for tømreropgaver, store som små. Arbejdet udføres altid i høj kvalitet og til en fair og fordelagtig pris.

Kontaktoplysninger

Tømrerfirmaet Sørensen og Mertz ApS

Mågevej 4, 5690 Tommerup

Klik her for rutevejledning

Telefon, Casper: 30 33 36 08

Telefon, Søren: 29 82 51 56